Tom Visser

Allround Operator
Bij de Bel Groep sinds: 2012

"Formeel kwam ik op 1 oktober 2013 in dienst, maar toen werkte ik al ruim een jaar bij Royal Bel Leerdammer B.V. in Wageningen. Ik kom oorspronkelijk uit Friesland en heb Planologie gestudeerd in Groningen. Mijn vriendin studeerde in Wageningen en na mijn afstuderen wilde ik heel graag aan het werk. Zo kwam ik in deze regio terecht. Via het uitzendbureau kon ik bij Bel aan de slag.

Het grappige is dat ik eigenlijk helemaal niet zo technisch ben aangelegd, maar ik ben erg gemotiveerd, ontwikkel me graag en zet me 100% in. Dat werd opgemerkt. Een collega leerde me de kneepjes van het vak. Zo is het met dat technisch inzicht snel goed gekomen. Het belangrijkste is dat je - wat je doet - zelf leuk vindt, dan kun je alles leren.

Wat ik het mooie vind aan dit bedrijf? De ambitieuze mensen die ik om me heen heb en dat er duidelijke doelen in dit bedrijf zijn. Het gaat om de output. Het mooie is dat iedereen daar achter staat en er aan meewerkt.

Als operator werk ik in wisseldiensten. Daardoor heb ik ruim de tijd voor mijn hobby's wielrennen en zeilen. Vorig jaar heb ik samen met veel andere collega's voor het eerst meegedaan aan de Amstel Gold Race."