Mimoun Ennahachi

HR Director
Bij de Bel Groep sinds: augustus 2004

"Ik kan er wel een uur over praten waarom het zo leuk is om in ons bedrijf te werken. In de eerste plaats hebben we een tastbaar product. Melk komt erin en kaas gaat eruit. Daarnaast is de werksfeer bijzonder prettig en vertrouwd. Als collega's gaan we informeel en ook direct met elkaar om. We zijn resultaatgericht en hebben de ambitie om te groeien. Dat betekent dat er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en je kunt doorgroeien wanneer je die ambitie hebt.

Bel Nederland B.V. en Royal Bel Leerdammer B.V. vormen samen de Bel Groep in Nederland wat weer onderdeel is van de internationale Bel Group. Royal Bel Leerdammer B.V. is oorspronkelijk een familiebedrijf. De Bel Group is dat ook. Natuurlijk zijn we een groot wereldwijd concern, maar het familiegevoel blijft. Je merkt 't aan de manier waarop we met elkaar én onze omgeving omgaan.

Onderdeel zijn van een internationale organisatie biedt bovendien veel carrièremogelijkheden. We kunnen Nederlandse collega's internationale kansen bieden, maar kunnen ook buitenlandse collega's hier een plekje aanbieden als de kans zich voordoet. We zijn niet beperkt tot Nederland."