Cheese of Course certificaat uitgereikt aan medewerkers Dagwinkel in Schoonrewoerd

22 maart 2016

Op maandagmiddag 21 maart 2016 kregen de medewerkers Maaike van Bruggen en Denise de Boer-Oskam van de Dagwinkel in Schoonrewoerd hun Cheese of Course certificaat uitgereikt uit handen van Vincent van Kuijen, General Manager bij Bel Nederland.


De Dagwinkel in Schoonrewoerd verkoopt een groot assortiment aan kaas, waaronder het totale kaasassortiment van de Bel Group in Nederland. Ad de Jong, eigenaar van de Dagwinkel in Schoonrewoerd is trots op de kaaskennis waarover zijn medewerkers nu beschikken. "Als Dagwinkel in een dorp waar een grote kaasfabriek staat, ben ik heel blij dat wij nu niet alleen de kaas verkopen, maar dat we door de gevolgde cursus van adviesbureau Cheese of Course ook in staat zijn om onze klanten goed te adviseren over de verschillende soorten kaas, over hoe het bereid wordt en dat we ook weten hoe we de kaas het beste kunnen snijden en presenteren."

De kaasfabriek en de Dagwinkel hebben een intensieve relatie. De winkel vervult een belangrijke maatschappelijke functie in de omgeving van de kaasfabriek. Vincent van Kuijen is General Manager bij Bel Nederland, het verkoopkantoor van de Bel Group in Nederland dat is gevestigd op het terrein van de kaasfabriek. Hij is blij met het initiatief van de Dagwinkel om medewerkers deze kaascursus te laten volgen: "We vinden het belangrijk dat de omwonenden van onze fabriek de mogelijkheid hebben om onze producten te kopen. De Dagwinkel zorgt daarvoor. Bovendien verzorgt de Dagwinkel de kaasbestellingen die worden gedaan door de werknemers van de Bel Group. Wat mooi dat de medewerkers nu nog meer van kaas weten en dat kunnen toepassen in de winkel."


Deel dit bericht