Donatie voor Kooise Zorgboerderij

10 January 2018

De Kooise Zorgboerderij in Acquoy kreeg van Royal Bel Leerdammer een cheque ter waarde van 756,35 euro aangeboden die vrij besteed mag worden aan de zorg.


De keus van de zorgboer was snel gemaakt. Afgelopen jaar is er hard gewerkt om eindelijk een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: de realisatie van een eigen binnenbak. De gift wordt dan ook gebruikt om deze hal verder aan te kleden. Dat gebeurt door een spiegel aan de wand, zodat de ruiters zichzelf kunnen zien en er letterlijk gedrag 'gespiegeld' kan worden.

Het gedoneerde bedrag is tot stand gekomen doordat medewerkers van Royal Bel Leerdammer, producent van Leerdammer kaas, de kerstpakketten jaarlijks eigenhandig inpakken. Hiermee wordt € 2,50 per kerstpakket bespaard. Het totaalbedrag van de besparing wordt verdeeld over een aantal goede doelen. Iedere medewerker die meehelpt met het inpakken van de kerstpakketten kan een goed doel aandragen en dit promoten. Dit jaar was dit onder andere de Kooise Zorgboerderij die werd aangedragen door collega Jolanda Fikse.

De Kooise Zorgboederij biedt paardrijlessen aan zowel mensen met een beperking als zonder. Plezier staat daarbij voorop. De Kooise Zorgboerderij is Royal Bel Leerdammer erg dankbaar voor de gift. "Wanneer de spiegel is geplaatst, bieden wij hen als een eerste een ritje te paard aan in de binnenbak mét spiegel", aldus een enthousiaste medewerkster van de Zorgboerderij.


Deel dit bericht