Traditioneel en lekker mild

Port Salut®


Traditioneel en lekker mild

De beroemde Port salut® is van oorsprong een roodkorst abdijkaas. Deze romige en smaakvolle soort is genoemd naar de Bretonse Port-du-salut abdij in Entrammes. Al vanaf 1816 werden door monniken Port salut® kazen gemaakt. Door het succes van de kaas, werd in 1938 door de monniken besloten om de naam Port salut® als handelsmerk te registreren. Ook nu wordt deze specifieke roodkorst kaas nog steeds gemaakt volgens traditioneel recept. Het zijn de beste ingrediënten die zorgen voor de echte authentieke Franse smaak van Port salut®.

Port salut® staat voor gastvrijheid en is door haar zachte en toegankelijke smaak geliefd bij iedereen. Port salut® is niet alleen onmisbaar op een kaasplankje: ook in warme gerechten, salades of op een broodje is de kaas een waar culinair avontuur. Port salut® is kaas die iedereen kent! Kaas die iedereen lekker vindt door de overheerlijk milde en toegankelijke smaak. Port salut® is verkrijgbaar als vers uitgesneden stukje in het bedieningsschap of als voorverpakt stukje in het zelfbedieningsschap. In het zelfbedieningsschap zijn ook de Port salut® plakken te vinden. Heerlijk voor op brood!




Port salut® kaasje

Het Port salut@ kaasje is verkrijgbaar als vers uitgesneden stukje in het bedieningsschap of als voorverpakt stukje in het zelfbedieningsschap.


Port salut® plakken

In het kaasschap zijn ook de Port salut® plakken verkrijgbaar.