Donatie voor zorgboerderij Huiberthoeve in Hei-en Boeicop

14 February 2018

Zorgboerderij Huiberthoeve in Hei-en Boeicop heeft op donderdag 8 februari 2018 een cheque ter waarde van ruim € 750 ontvangen uit handen van Royal Bel Leerdammer. Dankzij deze donatie kan een extra picknickbank worden aangeschaft.


Erg blij
Zorgboerin Geeske Bassa en zorgboer Erik Bassa zijn blij met de donatie. Op de zorgboerderij met melkkoeien, schapen, kippen, konijnen, paarden, een moestuin en een tuinkas zijn de cliënten heel veel buiten. Momenteel is er 1 picknickbank waar heel veel gebruik van wordt gemaakt, maar waar ze niet allemaal tegelijk aan kunnen zitten. Een nieuwe picknickbank is daarom heel erg welkom.

Waardevolle ervaring
Het gedoneerde bedrag is tot stand gekomen doordat medewerkers van Royal Bel Leerdammer, producent van Leerdammer kaas, de kerstpakketten jaarlijks eigenhandig inpakken. Hiermee wordt € 2,50 per kerstpakket bespaard. Het totaalbedrag van de besparing wordt verdeeld over een aantal goede doelen. Iedere medewerker die meehelpt met het inpakken van de kerstpakketten kan een goed doel aandragen en dit promoten. Dit jaar werd dit onder andere gedaan voor Zorgboerderij Huiberthoeve in Hei- en Boeicop.

Zorg op de boerderij
Zorgboerderij Huiberthoeve biedt begeleiding aan volwassenen en jeugdigen met een hulpvraag, verstandelijke en /of lichamelijke beperking, autisme of aanverwante stoornis.


Deel dit bericht