Leren en ervaring opdoen bij de Bel Groep in Nederland

Stage

Zit je in de eindfase van je studie aan universiteit of hogeschool en ben je op zoek naar een afstudeeropdracht of een meewerkstage? Dan zijn er bij de Bel Group in Nederland mogelijkheden. Kijk voor een actueel overzicht bij onze openstaande vacatures.

De helft van je tijd kun je een eigen project/onderzoek doen, onder deskundige begeleiding. De andere helft van je tijd werk je mee met de dagelijkse gang van zaken op de afdeling. Alle stagiaires kunnen, indien gewenst, afstuderen op een opdracht binnen het bedrijf. Naast onze reguliere stageplaatsen op de afdelingen R&D, Quality, Environment, Safety & Health (QESH), Engineering & Maintenance en Marketing zijn wij ook altijd geïnteresseerd in een stagevoorstel van jouw kant. Het betreft een fulltime stage die bij voorkeur 6 maanden duurt. Uiteraard bieden wij je een stagevergoeding.

Wij zoeken stagiaires met een HBO/academische opleiding, die zichzelf herkennen in typologie: hands-on, flexibel, accuraat, zelfstandig en analytisch. Interesse in de food branche is noodzakelijk. Bel Group in Nederland zoekt studenten die, naast hun studie, hun sociale vaardigheden hebben ontwikkeld middels bijbanen en commissies.

Ook zijn er volop mogelijkheden om werkervaring op te doen of om een deel van je VMBO opleiding in te vullen.