Overhandiging Superknuffels aftrap samenwerking CliniClowns en Bel Nederland

29 september 2015

Op 28 september werden er door Bel Nederland twee SuperKnuffels overhandigd. Eén aan Marleen Rijsdijk als winnaar van de landelijke actie en bedenker van de knuffel. De andere aan Stichting CliniClowns als symbool voor de langdurige samenwerking die beide organisaties met elkaar zijn aangegaan. De feestelijke overhandiging vond plaats bij Circus CliniClowns, een rondreizende voorstelling voor chronisch zieke en gehandicapte kinderen en hun instelling of gezin.


Babybel vindt plezier maken erg belangrijk. Helaas is dat niet voor iedereen even makkelijk. Daarom steunt Babybel kinderen in een moeilijke gezondheidssituatie. Via een landelijke actie werden consumenten opgeroepen om van de rode was rondom de Mini Babybel kaasjes een figuurtje te boetseren. Foto's van deze figuurtjes konden op een speciale actiesite worden geplaatst. Honderden mensen gaven gehoor aan de oproep en stuurden hun versie van de SuperKnuffel in. Samen met de overige steunbetuigingen via de site goed voor een donatie van 20.000 euro van Bel Nederland aan CliniClowns.

Belangrijke steun
"Afleiding en plezier bieden voor kinderen die pijn en tegenslag ervaren is ontzettend dankbaar en belangrijk. Niet alleen voor de kinderen zelf, maar ook voor de ouders en verzorgers van deze kinderen", zegt Alexandra van den Top van Stichting CliniClowns Nederland. "Dankzij de financiële steun van Babybel kunnen we nog meer kinderen bereiken die onze steun hard nodig hebben. De SuperKnuffel krijgt als symbool daarvoor een mooie plek in onze knuffelruimte van Circus CliniClowns."

Plezier voorop
"Hier doen we het voor", sprak Vincent van Kuijen, algemeen directeur van Bel Nederland in de piste van het circus. "Plezier maken staat bij Babybel centraal in alles wat we doen. De rode was, onze speelse verpakking, het helpt allemaal om het kind in je naar boven te laten komen. Dat wij met de kracht van ons merk kunnen bijdragen aan de noodzakelijke afleiding voor kinderen die het niet makkelijk hebben, is natuurlijk fantastisch. We zijn trots dat we een lange termijn samenwerking met CliniClowns zijn aangegaan."


Deel dit bericht


Gerelateerd nieuws

alt

Babybel steunt CliniClowns

2 juni 2015

Landelijke actie van start voor een lach voor kinderen in een moeilijke gezondheidssituatie.


alt

Mini Babybel in top 5 best verkochte oranjeproducten

9 juli 2014

GfK brengt tijdens het wereldkampioenschap voetbal de oranjekoorts van Nederland in kaart op basis van het aantal verkochte oranje gerelateerde producten in de supermarkt. De...


alt

Leerdammer te gast bij 'Boer zoekt vrouw'

21 mei 2012

Zaterdag 19 mei jl. was Leerdammer aanwezig op het 'Boer zoekt Vrouw LIVE evenement' in Vilsteren. Het was een groot succes: fantastisch weer, gezellige boeren, een...